Markedets stærkeste og mest fleksible forretningsløsning

Hvad er Microsoft Dynamics 365?

 

ERP og CRM samlet i én løsning

Med Dynamics 365 har Microsoft skabt den næste generation af intelligente forretningsapplikationer, som kan lede virksomhederne ind i og gennem den digitale transformation.

I Dynamics 365 er stærke ERP- og CRM-funktioner samlet i én løsning, og således samler Microsoft alle de grundlæggende funktioner, der er behov for i en virksomhed – og lader dem arbejde tæt sammen som apps på basis af en fælles datamodel. 

Den fælles database sikrer, at udveksling af data mellem de enkelte apps ikke længere kræver integration. Det gør det nemt at vælge til og fra efter behov, og dermed har Dynamics 365 den fleksibilitet og skalerbarhed, der kan understøtte din virksomheds vækst og digitale transformation. 


Dynamics AX bliver til to apps i Dynamics 365

Det som du måske kender som Dynamics AX bliver til to apps i Dynamics 365, og hedder henholdsvis Dynamics 365 Supply Chain Management og Dynamics 365 Finance.

Tilsammen udgør det stadig Microsoft stærkeste ERP-løsning til større virksomheder med behov for stærke værktøjer inden for avanceret logistik. 

Se alle applikationer i Dynamics 365 her

Dine muligheder med Dynamics 365

Dynamics 365 samler hele din forretning i ét system og giver en række fordele.

 


Forbinder hele din virksomhed

Du kan dele data på tværs af enheder i din forretning, hvilket gør det nemmere at nedbryde de traditionelle siloer, og skabe transparens på tværs af virksomheder. 

 

hierarchy-10


Få mere ud af din data

Ved at samle kunde- og virksomhedsdata i én løsning, får du bedre overblik, bedre indsigt og flere muligheder for at udnytte data strategisk.

database-2


Bliv proaktiv

Den øgede dataindsigt gør at blive proaktiv i sine beslutninger på tværs af enheder og funktioner i virksomheden.

 

space-rocket-flying


Tilgængelighed 

Med en cloudbaseret løsning, er virksomhedens medarbejdere ikke længere afhængig af at skulle være på kontoret for at tilgå og bruge systemet. Systemet er tilgængeligt overalt og på alle enheder.

 

cloud-phone-exchange


Cloudbaseret 

Dynamics 365 rækker alle forretningsapplikationerne i skyen, hvilket giver en række fordele. Ikke kun i form af tilgængelighed for virksomhedens medarbejdere, men også i forhold til skalering af virksomhedens forretningsløsning i takt med, at virksomheden vokser. 

cloud


Skalerbarhed

Du kan nemt tilvælge de applikationer, din virksomhed har brug for, og skrue op og ned for antallet af licenser. Dynamics 365 som cloudbaseret løsning sikrer, at systemet understøtter din forretnings ambitioner om vækst.

toys-lego


Dynamics 365 er født som cloud-løsning

Dynamics 365 er født og tiltænkt som en ren cloud-løsning. Det betyder, at alle applikationerne som udgangspunkt ligger i Microsoft Azure. 

Microsoft Azure er ekstremt sikker og i realiteten langt mere overvåget end en server i en virksomhed.

Hvis man af en eller anden grund ikke ønsker en cloudbaseret løsning, er der andre muligheder. Enten som en on premise-løsning eller som hybrid.

Læs mere om fordelene ved Microsoft Azure Cloud

keyboard_arrow_down

Dynamics 365 er tilgængeligt for alle - overalt 

Med Dynamics 365 sker der to store forandringer i tilgængeligheden til systemet, som igen giver virksomheden markante fordele i måden at arbejde med løsningen på.

Dels rykker Dynamics 365 i skyen, og dels er Dynamics 365 baseret på browserteknologi, som ikke kræver installation på den enkelte pc, men blot kræver internetforbindelse. Det betyder, at du kan tilgå løsningen uanset enhed og lokation.

Læs mere

Fire vigtige fordele i Dynamics 365

Dynamics 365 Supply Chain Management, efterfølgeren til Dynamics AX, adskiller sig fra lillebroren Dynamics 365 Business Central, ved at være designet til større organisationer, og understøtter selv de mest komplekse, internationale koncernstrukturer. 

Lande og sprog

Dynamics 365 Supply Chain Management er født til at være international. Den håndterer standard landespecifik funktionalitet til et hav af lande samt næsten alle de sprog, du kan forestille dig.

For det enkelte regnskab angives, hvilket land det tilhører, hvorved landespecifik funktionalitet for dette land aktiveres. Det betyder, at individuelle lovkrav med mere automatisk håndteres.

For den enkelte bruger angives, hvilket sprog man ønsker at anvende. Sproglaget for den enkelte bruger er dermed fuldstændig uafhængigt at regnskabets land. En dansk medarbejder kan for eksempel arbejde i et russisk regnskab - på dansk...

 

ecology-globe-message-1

Produktkonfigurator

For nogle virksomheder kan varenummerstrukturen for salgsvarer forenkles markant, ved at salgsvaren konfigureres i stedet. Når salgsordren oprettes, besvares en række spørgsmål, hvilket resulterer i, hvordan varen skal konfigureres.

Det kræver en grundig opsætning, men forenkler efterfølgende salgsprocessen markant.

De enkelte spørgsmål og svarmuligheder kan være afhængige af tidligere svar. Derved kan kun "lovlige" kombinationer vælges, og man undgår at sælge en vare, der ikke kan fremstilles.

 

layout-dashboard-1

Intercompany

Koncerner med en god blanding af produktions- og salgsselskaber har ofte behov for meget intern samhandel. Dette håndteres standard i Dynamics 365 Supply Chain Management, hvor varerne sælges i salgsselskabet, men trækkes fra et andet logistik- eller produktionsselskab. 

Den interne handel automatiseres, og brugerne sparer tid.

 

network-share

Indbygget Power BI

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management er født med en stærk Business Intelligence-løsning. Microsoft Power BI er standard med til alle Enterprise Users.

Med Power BI får brugeren relevant ledelsesinformation direkte i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management - lige der hvor det er relevant. Grafer og KPI'er præsenteres på en nem og overskuelig måde. Og vil du analysere dataene dybere, kan den fulde Power BI-pakke aktiveres direkte.

 

analytics-graph-lines

Vil du vide om Dynamics 365 Business Central?

Hvis du har brug for en ERP-løsning, der er velegnet til virksomheder med mindre end 100 brugere, kan Microsoft Business Central være en mulighed. Vores søsterselskab, Bredana Solutions, er specialister i Business Central (tidligere NAV) samt Field Services og Sales (CRM). 

Læs mere på www.bredana-solutions.dk

Hvordan kan vi kan hjælpe dig?

Vi er certifieret Microsoft Gold Partner, og har i 30 år specialiseret os i at hjælpe danske virksomheder indenfor handel og produktion med gennemtestede ERP-løsninger, der optimerer alle processer og arbejdsgange.

Vores prioritet er langvarige kundeforhold, og det kan du mærke i samarbejdet med os. Vores konsulenter har tidligere selv arbejdet i industrien, så vi ved, hvad du taler om og kender dine udfordringer. Dem hjælper vi dig gerne med at løse, så du kan få styrket hele din forretning. Vores fokus er nemlig på at skabe værdi i din forretning gennem de mest optimale ERP-løsninger. 

Lær os bedre at kende

Værd at vide om Microsofts licens- og prismodel

Med Microsofts nye licensmodel betaler du en fast månedspris per bruger. Og du betaler kun for de applikationer, som brugerne skal have adgang til. 

Læs mere her

monetization-user-monitor-1

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365
 Supply Chain Management

Forretningsløsningen, der giver digital styring, øger produktiviteten i forsyningskæden og øger transparens i hele din forretning. 

Se mulighederne

Microsoft Dynamics 365
Finance

Stærke funktioner, der samler og automatiserer dine økonomiske processer og gør det let at træffe strategiske økonomiske beslutninger.

Se mulighederne

Microsoft Dynamics 365
Human Resources

En stærk og brugervenlig HR-løsning, som giver godt overblik over organisationens og understøtter de vigtigste, interne HR-processer.

Se mulighederne

Microsoft
Power Platform

Applikationen, der analyserer data, bygger databaserede løsninger, automatiserer processer og skaber innovation overalt i din forretning.

Se mulighederne

Lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med...

Selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende. 

keyboard_arrow_up