Vi er stolte af at arbejde for alle vores kunder

Værdi er vores omdrejningspunkt. Merværdi for vores kunder. Bedre bundlinje hos vores kunder. Vi skaber løsninger, der styrker og samler hele forretningen. Se her, hvilke løsninger vi har lavet for vores kunder. Vi lader deres resultater tale for sig selv.

Frederiksen Scientific

Branchekendskab, konsulenters ”historik” og den rette kemi var blandt udvælgelseskriterierne, da Frederiksen Scientific valgte samarbejdspartner til nyt system.  

HydraSpecma

Med stregkodeløsningen fra Bredana Axcite til Dynamics AX, har HydraSpecma effektiviseret hele plukkeprocessen.  

Scandinavian Avionics

Scandinavian Avionics, der leverer og yder service på elektronik til fly, har valgt Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - forstærket af Axcite Logistics modulerne fra Bredana Axcite - som afløser for en ældre, egenudviklet løsning.  

F&H

Nordens førende isenkramgrossist vælger Microsoft Dynamics AX 2020 forstærket af Axcite Logistics. ERP-løsningen fra Bredana Axcite skal underbygge F&H's fortsatte vækst.  

ITW Contamination Controls

Bredana Axcite foretrukket til at stå for udvikling og implementering af en Dynamics AX-løsning, da virksomheden flyttede fra Aarhus til Holland.   

Bogense Plast

Udskiftningen af et ældre branchesystem med Dynamics AX 2012 har givet Bogense Plast en hel stribe fordele og styrket hele forretningen i den internationale konkurrence.  

VM Tarm

Integrationen mellem Kardex Remstar lagerautomaterne og Dynamics AX med Axcite Warehouse Mangement giver voldsom tidsbesparelse.  

Borg Automotive

Den internationale virksomhed Borg Automotive har samarbejdet med Bredana Axcite om en Dynamics AX-løsning, der optimerer et meget komplekst logistik setup på tværs af grænser i Europa-  

VOLA

Med Axcite Invoice Workflow har VOLA opnået stram styring af fakturaregistrering- og godkendelsesflow samt opnået et jævnt fakturaarbejde i bogholderiet på grund af løbende indscanning og elektronisk arkiv, som er nemt at finde rundt i.   

Vestfrost

Den papirsløse produktions- og lagerløsning, hvor alle data scannes direkte ind i Dynamics AX, har medført færre produktionsstop og givet Vestfrost i Esbjerg en præcis viden om, hvor mange ressourcer, der bruges til at producere en vare.  

JP Group

Axcite Pocket har reduceret pakkefejl markant, og givet plads til flere tusinde nye varenumre.  

Müller Gas Equipment

"Dynamics AX er én af de bedste medarbejdere, vi har". Müller Gas Equipment har opgraderet fra Axapta 4.0 til Dynamics AX 2012 R2 og fået strømlinet deres processer og arbejdsgange.  

1 2 
keyboard_arrow_up