Artikler og indsigter

Vi er passionerede omkring Microsoft Dynamics 365! -Og kan godt lide at dele vores viden. Både om de store emner og de små ting, vi mener, du vil have glæde af. Her kan du blive opdateret med seneste nyt om vores produkter, tips & tricks samt meget mere. 


Hvad kan et moderne ERP-system tilbyde din virksomhed?

Et moderne ERP-system tilbyder avancerede muligheder for at følge med virksomhedens behov og understøtte fremtidig vækst.

Læs mere her


Hvad kan et moderne ERP-system tilbyde din virksomhed?

Et moderne ERP-system tilbyder avancerede muligheder for at følge med virksomhedens behov og understøtte fremtidig vækst

Læs mere her

Dynamics 365 bliver din sidste ERP-implementering

Når du opgraderer til Dynamics 365, bliver det din sidste store, tunge systemimplementering. Dynamics 365 er nemlig en såkaldt evergreen-løsning.

Microsoft kalder selv strategien One Version, hvor løbende opdateringer holder din Dynamics 365-løsning velkørende med seneste funktionalitet. 


Få viden og faglig inspiration on demand

Vi afholder løbende webinarer, og udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer

Gå ikke glip af vores tidligere webinarer

Udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer


Alle blogartikler

Blive opdateret med store og små produktnyheder, tips og trick samt seneste nyt fra Bredana Axcite.

Axcite Procurement udvides med demand forecasting funktion

04.05.2021
Med Axcite Procurement udvides demand forecasting-funktionaliteten i Dynamics 365 Supply Chain Management. Det betyder øget overblik, brugervenlighed og anvendelighed.  

Hvorfor er tests blevet en essentiel del af Dynamics 365?

11.02.2021
Med en opgradering til Dynamics 365 skal virksomheder vænne sig til nye testvaner for at sikre, at deres forretningssystem altid er velkørende. Vores Development Manager kommer med gode råd til, hvordan I kan indarbejde gode testrutiner.   

Microsoft bygger bæredygtige datacentre i Danmark

14.12.2020
Snart vil din virksomheds data blive hostet i et datacenter i Danmark, når du opgraderer til en Microsoft cloudløsning. Microsoft har investeret i tre store datacentre i Danmark.   

Best-of-Breed vs. Best-of-Suite?

03.12.2020
Inden du begynder dit ERP-projekt, bør du overveje, hvilken type ERP-projekt, du skal implementere. Det kan være nyttigt at vurdere de to yderpoler: Best-of-Suite og Best-of-Breed  

Kom dine datasiloer til livs med Axcite Business Intelligence

10.11.2020
Nedbrydning af datasiloer, ensretning og validering af data samt udtømmende indblik i de faktorer, der driver din forretning, er forudsætningerne for at kunne træffe datadrevne beslutninger på det rigtige grundlag. Axcite Business Intelligence hjælper dig godt på vej.   

5 grunde til at dit næste ERP-system skal være en cloudløsning

22.10.2020
Hvis din virksomhed har installeret en ældre Dynamics ERP-løsning, og du gør dig overvejelser om din næste ERP-løsning skal være cloudbaseret, så læs med her. I dette indlæg giver vi dig fem grunde til at vælge en cloudbaseret ERP-løsning fra Microsoft.   

Microsoft lancerer ny applikation til projektstyring

21.10.2020
Microsoft har lanceret Dynamics 365 Project Operations, som er en ny applikation til den projektorienterede virksomhed med behov for stærke projektstyringsværktøjer.  

Få bedre leveringsevne på dine rammeaftaler med denne nye forecast-funktion

05.10.2020
Tillægsmodulet Axcite Sales – udviklet til Dynamics 365 Supply Chain Management - kan tilføje endnu et værktøj til listen over værdiskabende funktioner til effektivisering af salgsprocessen hos mellemstore og store virksomheder.   

1 2 
keyboard_arrow_up