Events & seminarer

Få inspiration til dit arbejde 

Bredana Axcite afholder løbende seminarer, webinarer og andre arrangementer, hvor vi demonstrerer løsninger, eller tager typiske kundeudfordringer op og kommer med vores bud på værdiskabende løsninger. Altid med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-produkter og vores egne værdiskabende løsninger. 

Webinar: Effektivisering af klassisk lagerstyring i Dynamics 365

08.10.2020
På dette webinar gennemgår vi mulighederne i Dynamics 365 Supply Chain Management for at effektivisere klassisk lagerstyring gennem for eksempel direkte levering og cross-docking. Det er gratis at deltage.  

Webinar: Optimal indretning og udnyttelse af din lagerplads

22.10.2020
På dette webinar fokuserer vi på løbende optimering af lagerpladsen, som er en central opgave for enhver lagerchef. Vi tager udgangspunkt i standardfunktionaliteten i WMS'et i Dynamics 365 SCM. Det er gratis at deltage.   

Webinar: Optimér overblikket over dit lager

05.11.2020
På dette webinar tager vi et kig på, hvordan du kan optimere dit overblik og styring af dit varelager. Vi tager udgangspunkt i WMS'et i Dynamics 365 Supply Chain, og demonstrerer de muligheder, der er for bl.a. at overvåge den daglige drift, kalkulere kapacitetsbehov og meget mere. Det er gratis at deltage.  

keyboard_arrow_up