Events & seminarer

Få inspiration til dit arbejde 

Vi afholder løbende seminarer, webinarer og andre arrangementer, hvor vi demonstrerer løsninger, eller tager typiske kundeudfordringer op og kommer med vores bud på værdiskabende løsninger. 

Webinar: Tips til dit kommende ERP-projekt

27.01.2021
Et ERP-projekt er typisk komplekst og fyldt med mange faldgruber. Få vores anbefalinger og gode råd til, hvordan I griber projektet rigtigt an, styrer uden om de største faldgruber og kommer sikkert i mål. Det er gratis at deltage.  

Webinar: Kvalitetskontrol i produktionen

11.02.2021
Dynamics 365 Supply Chain Mangement tilbyder stærke værktøjer til at styre kvaliteten og reducere fejl i produktionen. På dette webinar dykkker vi ned i de forskellige kvalitetsbegreber og muligheder for opsætning og optimering af kvalitetskontrol i Dynamics 365. Det er gratis at deltage  

Webinar: Produktionsgennemførelse i Dynamics 365

25.02.2021
På dette webinar deler vi ud af vores anbefalinger, når vi gennemgår, hvordan du i Dynamics 365 Supply Chain Management registrerer og opgør dine produktionsomkostninger, så spændet mellem salgs- og produktionspris synliggøres, samt dine muligheder for at minimere dine produktionsomkostninger, så du sikrer en kosteffektiv produktionsgennemførelse. Det er gratis at deltage  

Webinar: Introduktion til Dynamics 365 Supply Chain Management

11.03.2021
På dette webinar får du en introduktion til Dynamics 365 Supply Chain Management, og indblik i de største fordele og de væsentligste forskelle, som systemet tilbyder sammenlignet med sin forgænger, Dynamics AX. Det er gratis at deltage.   

Webinar: Demand forecasting i Dynamics 365 Supply Chain Management

30.03.2021
Demand forecasting-funktionaliteten i Dynamics 365 er et stærkt værktøj til at optimere sin varedisponering. På dette webinar demonstrerer vi, hvordan Demand forecasting fungerer, og hvordan du kommer godt i gang. Det er gratis at deltage.  

Webinar: Produktkonfiguration i Dynamics 365 Supply Chain Management

15.04.2021
På dette webinar demonstrerer vi mulighederne i produktkonfigurationsløsningen i Dynamics 365 Supply Chain Management, og giver vores anbefalinger til, hvordan du kommer godt i gang.  

Gå ikke glip af vores tidligere webinarer

Udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer

Gå ikke glip af vores tidligere webinarer

Udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer

keyboard_arrow_up