Events & seminarer

Få inspiration til dit arbejde 

Vi afholder løbende seminarer, webinarer og andre arrangementer, hvor vi demonstrerer løsninger, eller tager typiske kundeudfordringer op og kommer med vores bud på værdiskabende løsninger. 

Webinar: Produktkonfiguration i Dynamics 365 Supply Chain Management

15.04.2021
På dette webinar demonstrerer vi mulighederne i produktkonfigurationsløsningen i Dynamics 365 Supply Chain Management, og giver vores anbefalinger til, hvordan du kommer godt i gang.  

Webinar: Få styr på landed cost I Dynamics 365 Supply Chain Management

28.04.2021
På dette webinar vil vi demonstrere de forskellige muligheder i det nye Landed Cost-modul i Dynamics 365 Supply Chain Management, og vise dig hvordan du bl.a. kan styre faktureringen af dine indkøb, opnå fuld rutestyring af dine indgående varer og bedre beregne dine varers hjemtagelsesomkostninger. Det er gratis at deltage.  

Webinar: Tips til dit kommende ERP-projekt

26.05.2021
Et ERP-projekt er typisk komplekst og fyldt med mange faldgruber. Få vores anbefalinger og gode råd til, hvordan I griber projektet rigtigt an, styrer uden om de største faldgruber og kommer sikkert i mål. Det er gratis at deltage.  

Webinar: Tips og trick til brugerfladen i Dynamics 365 Supply Chain Management

16.06.2021
Som daglig bruger af systemet kender du sikkert til behovet for at skabe hurtige overblik, gøre dine arbejdsopgaver så lettilgængelige som muligt, og udføre dem på nemmeste vis. Få vores tips og tricks til at optimere din daglige brug af systemet.  

Gå ikke glip af vores tidligere webinarer

Udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer

Gå ikke glip af vores tidligere webinarer

Udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer

keyboard_arrow_up