Axcite Business Intelligence

Træf datadrevne beslutninger

Det kræver stærke BI-værktøjer at blive datadrevet

Din virksomheds evne til at opsamle, udnytte, forstå og handle på data er hele kernen i at agere datadrevet og blive en datadrevet forretning.

For at få indblik i, hvad der styrker og driver din forretning - og vide præcist, hvor i værdikæden, at I enten taber eller tjener penge - er det nødvendigt med en stærk Business Intelligence-løsning.

Vi har udviklet Axcite Business Intelligence til netop dette formål. En løsning, der gør det nemmere for virksomheder at samle og overskue datakilder i ét data warehouse. 

Axcite Business Intelligence samler alle datakilder i ét Data Warehouse

Microsoft Dynamics 365 er født med en lang række standardkuber, der er bygget direkte på Dynamics 365-databasen og udelukkende indeholder data herfra. 

Som alternativ til disse standardkuber, har Bredana Axcite udviklet Axcite Business Intelligence, der er ét samlet Data Warehouse til Dynamics 365. Det er en særskilt database, hvor data fra både Dynamics 365 og andre datakilder håndteres i datakuber. Kuberne er specielt designet til Dynamics 365 og tilpasset de typiske behov, man møder i danske og europæiske virksomheder. 

Hør mere om denne løsning

Dine muligheder med Axcite Business Intelligence

Modulet kombinerer datagrundlag og præsentation, og giver stærke fordele, når du skal omdanne data til indsigter.


Samler alle datakilder i ét Data Warehouse 

Med Axcite Busines Intelligence kan du samle data fra Dynamics 365 og øvrige datakilder i ét Data Warehouse, hvilket gør det nemmere at håndtere og sammenholde data. Sådanne øvrige kilder kan være historiske data fra tidligere ERP-systemer eller data, der ligger i andre databaser, systemer eller regneark. 

database-settings


Dashboard i Dynamics 365 

På forsiden af Dynamics 365 får brugeren præsenteret sit Dashboard, der er en samling af de Workspaces (arbejdsområder), som brugeren skal arbejde med. For hvert at disse Workspaces kan brugeren endvidere få vist antal åbne opgaver inden for det givne område.

pie-line-graph-desktop


Power BI integreret direkte i Dynamics 365 

Power BI visualiserer udviklinger og tendenser på eksempelvis smarte dashboards, hvor der er mulighed for at bore ned i tallene. De kan deles med kollegerne, og man kan tilgå Power BI på sin smartphone og tablet. Elementer fra Power BI er indbygget direkte i Dynamics 365, hvorfra man guides videre ind i Power BI, der ligger i Azure-skyen.

multiple-actions-uploadTARGIT Business Intelligence 

Som en endnu mere avanceret BI-præsentationsplatform kan TARGIT anbefales. Med TARGIT er oprettelse og vedligeholdelse af både rapporter og præsentation væsentligt mere brugervenligt, så man har i højere grad selv mulighed for at oprette nye præsentationer eller rapporter.

 

credit-card-check


Cloudbaseret

Vores løsning er integreret med Microsoft Azure Cloud, hvilket er din garanti for miminal vedligeholdelse, en løsning, der altid er opdateret og en høj performance trods store mængder data. 

 

cloud


Dine klare fordele

Axcite Business Intelligence gør det nemmere at skabe indsigt og transparens i din forretning.

Du får:

Større indsigt i egen virksomhed

Præcise analyser

Generelt forbedret beslutningsgrundlag

Nemmere opbygning af rapporter i velkendte formater

Nemmere deling af information

Fleksible og brugervenlige dashboards

Værd at vide om priser og licenser

Ligesom Microsofts licens- og prismodel er Axcite standardmodulerne prissat ud fra antallet af brugere i løsningen til en fast månedspris, der inkluderer både brugsretten samt adgang til de løbende opdateringer.

Læs mere her

monetization-user-monitor-1

Vi hjælper jer med at blive datadrevet i jeres beslutninger

Vores dygtige økonomikonsulenter har mange års erfaring med avanceret databrug og visualiseringer. Vi kender datastrukturen i Microsoft Dynamics 365/AX og teknikken bag rigtig godt, og har en holdning til, hvordan I bør trække data ud, hvordan de skal visualiseres, og hvad I skal være opmærksomme på. 

Ja tak, lad mig høre mere om, hvordan I kan hjælpe

Andre tillægsløsninger, der effektiviserer administrative processer og skaber værdi i forretningen

Axcite Vat Validation

Spar tid med denne specialløsning, der automatisk validerer dine samarbejdspartneres momsnummer ved EU-leverancer.

Læs mere

Axcite Invoice Workflow

Effektiviser din håndtering af kreditorfakturaer, der både sparer tid, giver bedre overblik og større fleksibilitet i hele fakturagodkendelsesprocessen.

Læs mere

Vil du høre mere om, hvordan Axcite Business Intelligence kan hjælpe dig?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up