Bredana Axcite som arbejdsplads

Det tætte samarbejde, ambitionerne om at levere de bedste løsninger for kunderne, en synlig ledelse er blot nogle af de ting, der kendetegner Bredana Axcite.

Tæt samarbejde i hverdagen

Når man har arbejdet på Bredana i mange år og skal fortælle om arbejdspladsen, kommer man først til at tænke på det gode arbejdsklima og det tætte samarbejde i medarbejdergrupperne. Det har naturligvis til formål at skabe de bedste løsninger – men det går i høj grad også ud på at hjælpe hinanden indbyrdes med at nå i mål.

Der er en god stemning, mens vi arbejder og plads til det sociale dagen igennem – og naturligvis ved kaffemaskinen, under frokosten, på en gåtur i middagspausen med mere.

Alderspredning giver god dynamik

Uanset din alder vil du altid finde jævnaldrende. Vi lægger vægt på en god kombination af unge, herunder nyuddannede, og ældre, erfarne medarbejdere. Det giver en god dynamik i hverdagen.

Noget andet, som kendetegner vores arbejdsplads, er ordnede forhold. Vores projekter kører efter helt faste planer, og vi har et godt forhold til kunderne.

Synlig ledelse

Bredana Axcite er en del af Bredana Gruppen sammen med Bredana Solutions. 

Tilsammen er vi over 70 medarbejdere fordelt på fælles kontorfaciliteter i Kolding og Aarhus. Vi har tætte arbejdsrelationer på tværs af selskaberne,

Bredana Gruppen er partnerejet, og de partnere, der ejer virksomheden, arbejder med i det daglige. Derfor vil du opleve en meget synlig ledelse, kort vej til en snak med ledelsen, og hvor alle synspunkter er velkomne.

Vi er opsat på at gøre Bredana Axcite til en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lyst til at blive i mange år...

keyboard_arrow_up