Blog

Her holder vi dig opdateret med store og små produktnyheder, tips og trick samt seneste nyt fra Bredana Axcite.

Microsoft frigiver det nye Landed Cost-modul til Dynamics 365

18.05.2021
Gennemsigtighed og overblik gør det lettere at estimere ankomstdatoer, planlægge jeres lager og maksimere rentabiliteten af jeres varer.  

Vi forbliver partnerejet og opruster indsatsen

12.05.2021
Vores søsterselskab Solutions sælges fra, mens Bredana Axcite forbliver partnerejet og opruster indsatsen.  

Axcite Procurement udvides med Demand Forecasting-funktion

04.05.2021
Med Axcite Procurement udvides Demand Forecasting-funktionaliteten i Dynamics 365 Supply Chain Management. Det betyder øget overblik, brugervenlighed og anvendelighed.  

Hvorfor er tests blevet en essentiel del af Dynamics 365?

11.02.2021
Med en opgradering til Dynamics 365 skal virksomheder vænne sig til nye testvaner for at sikre, at deres forretningssystem altid er velkørende. Vores Development Manager kommer med gode råd til, hvordan I kan indarbejde gode testrutiner.   

Microsoft bygger bæredygtige datacentre i Danmark

14.12.2020
Snart vil din virksomheds data blive hostet i et datacenter i Danmark, når du opgraderer til en Microsoft cloudløsning. Microsoft har investeret i tre store datacentre i Danmark.   

Best-of-Breed vs. Best-of-Suite?

03.12.2020
Inden du begynder dit ERP-projekt, bør du overveje, hvilken type ERP-projekt, du skal implementere. Det kan være nyttigt at vurdere de to yderpoler: Best-of-Suite og Best-of-Breed  

Kom dine datasiloer til livs med Axcite Business Intelligence

10.11.2020
Nedbrydning af datasiloer, ensretning og validering af data samt udtømmende indblik i de faktorer, der driver din forretning, er forudsætningerne for at kunne træffe datadrevne beslutninger på det rigtige grundlag. Axcite Business Intelligence hjælper dig godt på vej.   

5 grunde til at dit næste ERP-system skal være en cloudløsning

22.10.2020
Hvis din virksomhed har installeret en ældre Dynamics ERP-løsning, og du gør dig overvejelser om din næste ERP-løsning skal være cloudbaseret, så læs med her. I dette indlæg giver vi dig fem grunde til at vælge en cloudbaseret ERP-løsning fra Microsoft.   

1 2 
keyboard_arrow_up