Hvem er Bredana Axcite?

Stærke værdier og rødder tilbage fra 1982. Branchefokus og stabil, kontrolleret vækst har gjort Bredana Axcite til anerkendt og væsentlig aktør inden for Microsoft's virksomhedssystemer.

Bredana Axcite er Gold-certificeret Microsoft-partner, og har specialiseret i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Microsoft Dynamics 365 Finance.

Vi udvikler softwareløsninger til optimering af virksomhedsprocesser inden for logistik og produktion, og har arbejdet med Microsofts ERP-systemer lige siden, at deres første løsning blev lanceret på markedet. 

Mere end 30 års erfaring

Bredana Axcites historie går tilbage til 1982, hvor foretagsomme og dygtige mennesker etablerede virksomheden i den lille sønderjyske by Bredebro.  

Gennem årene har en stabil og kontrolleret vækst gjort Bredana Axcite til en væsentlig aktør inden for Microsoft Dynamics virksomhedssystemer - med hovedsæde i Kolding og kontor i Aarhus.  

Siden 1986 har virksomhedsløsningerne, der i dag markedsføres af Microsoft, været grundstenen i vores virksomhed. Vi har således været med fra starten.

Bredana Systemudvikling A/S blev generationsskiftet i 2000, hvor den daglige ledelse overtog virksomheden.

I 2016 blev Bredana Systemudvikling A/S spaltet i to selskaber, Bredana Axcite A/S og Bredana Solutions A/S. 

Vi har altid været præget af en stærk virksomhedskultur, hvor menneskelige værdier og stor forretningsforståelse kombineret med optimal systemkompetence er fundamentet for vores vækst.

Bliv klogere på Bredana Axcite

keyboard_arrow_up