Artikler og indsigter

Vi er passionerede omkring Microsoft Dynamics 365! -Og kan godt lide at dele vores viden. Både om de store emner og de små ting, vi mener, du vil have glæde af. Her kan du blive opdateret med seneste nyt om vores produkter, tips & tricks samt meget mere. 


Hvad kan et moderne ERP-system tilbyde din virksomhed?

Et moderne ERP-system tilbyder avancerede muligheder for at følge med virksomhedens behov og understøtte fremtidig vækst.

Læs mere her


Hvad kan et moderne ERP-system tilbyde din virksomhed?

Et moderne ERP-system tilbyder avancerede muligheder for at følge med virksomhedens behov og understøtte fremtidig vækst

Læs mere her

Dynamics 365 bliver din sidste ERP-implementering

Når du opgraderer til Dynamics 365, bliver det din sidste store, tunge systemimplementering. Dynamics 365 er nemlig en såkaldt evergreen-løsning.

Microsoft kalder selv strategien One Version, hvor løbende opdateringer holder din Dynamics 365-løsning velkørende med seneste funktionalitet. 


Få viden og faglig inspiration on demand

Vi afholder løbende webinarer, og udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer

Gå ikke glip af vores tidligere webinarer

Udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer


Alle blogartikler

Blive opdateret med store og små produktnyheder, tips og trick samt seneste nyt fra Bredana Axcite.

Vælg en implementeringspartner, der passer til din virksomhed

20.01.2020
Det er ikke lige meget, hvilket ERP-partner, du vælger til implementering af dit næste ERP-projekt.Vi giver her vores råd til, hvad du bør være opmærksom på, når du vælger partner.  

Få styr på bekræftede leveringsdatoer

10.01.2020
Styring af bekræftede leveringsdatoer er et kritisk element i forsyningskæden. Få vores anbefaling til, hvordan du løser den udfordring med Dynamics 365 og Axcite Sales.  

Styrk dit beslutningsgrundlag med disse tre nye funktioner i Power BI

18.12.2019
Microsofts Power BI-platform har frigivet nye funktioner bygget på kunstig intelligens og Machine Learning, som vil gøre det lettere for forretningsanalytikere og beslutningstagere at overkue forretningsdata og træffe beslutninger.  

AX, AXAPTA eller Dynamics 365?

11.12.2019
Har du svært ved at finde ud af, hvad den seneste version af Dynamics AX hedder? Så er du med sikkerhed ikke den eneste. Vi giver dig overblikket her.   

1 2 3 
keyboard_arrow_up