Axcite Inspire

Få styr på varer i transit med Dynamics 365 Supply Chain Management - del 2

GRATIS WEBINAR

Dato

22. september 2021

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 14.00 - 15.00

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden

 

check-square

Vi afholder endnu et webinar om det nye landed cost-modul til Dynamics 365 Supply Chain Management, denne gang med fokus på cost-delen af modulet. Konkret vil vi vise dig, hvordan du kan bruge modulet til at styre omkostningerne, du har ved at tage en vare hjem. 

I april frigav Microsoft det nye landed cost-modul, som giver bedre styring af dine varer i transit – både i forhold til transporttider, og beregning af dine indkøbte varers landed cost. 

På dette webinar dykker vi ned i cost-delen af landed cost modulet. Vi viser, hvordan modulet hjælper dig med at styre omkostningerne ved at tage en vare hjem. 

OBS!

D. 28. april afholdte vi et webinar om landed cost-modulet med fokus på selve vareflowet, og hvordan du kan styre dine vare i transit. Såfremt du ikke deltog, kan du med fordel se webinaret, som vi heldigvis har optaget. Med det sagt kan du også sagtens få noget ud af del 2, selvom du ikke har set del 1. 

Se webinaret her

På 60 minutter får du indblik i:

Hvad Landed Cost-modulet består af, og hvad du kan bruge det til

Styring af automatisk tillæg såsom told, håndteringsomkostninger og fragt 

Styring af fragtafregninger 

Sammenhold af for- og efterkalkulerede omkostninger 

Afvigelseshåndtering

Vi slutter af med en live Q&A.

Er webinaret for dig?

!?!?!?!?!?!?!??!


Webinarets værter

Webinaret præsenteres af Anne Sofie Ostradecki, Application Consultant, og Thomas P. Frantsen, som er Team og Product Manager og mangeårig partner hos Bredana Axcite.

Thomas har en baggrund som IT-chef hos et produktionsselskab, og har de sidste 16 år specialiseret sig som løsningsarkitekt og logistikkonsulent hos Bredana Axcite.

Anne Sofie er nyuddannet bachelor i Value Chain Management fra VIA University i Aarhus, og blev i januar i år fastansat som Application Consultant. Det sidste år har hun været tilknyttet Bredana Axcite som studentermedhjælper, hvor hun har dygtiggjort sig i Dynamics 365.


Thomas P. Frantsen

Team and Product Manager, Partner, Bredana Axcite

Anne Sofie Ostradecki

Application Consultant, Bredana Axcite

Tilmeld dig webinaret

Det er gratis at deltage.

Ved tilmelding til webinaret, tilmeldes du samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

OBS: Hvis du ikke modtager en mailbekræftelse direkte i din indbakke efter tilmelding, så tjek dit spamfilter. 

Hvad er Axcite Inspire?

Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger. 

Vi lover dig, at du bliver inspireret! 

Se alle events her

keyboard_arrow_up