Axcite Inspire

SCM dagen 2022

Få et ”365” graders syn på din virksomheds forsyningskæde – vi kommer hele vejen rundt og lidt til….

Dato

30. marts 2022

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 08.30-15.30

time-clock-circle


Sted

Scandic Bygholm Park Schüttesvej 6, 8700 Horsens

pin

Tilmelding

Via formularen her på siden

check-square

På SCM Dagen 2022, vil vi udover at indvie jer i de seneste trends og teknologier indenfor området, vise hvordan alle virksomhedsprocesser understøttes i praksis.

Styring af virksomhedens forsyningskæde har aldrig været vanskeligere eller vigtigere end nu. Forbrugerne er innovative, og forventer hurtige leveringer til fornuftige priser.

Det kræver Supply Chains der både er omkostningseffektive og responsive. Med Dynamics 365 Supply Chain Management, kombineret med vores egne tillægsløsninger til optimering hele vejen rundt, kan vi garantere dig en forsyningskæde i verdensklasse.

SCM Dagen 2022 vil køre som 2 spor, hvor du frit kan sammensætte dit dagsprogram ud fra de emner og indlæg du finder mest relevant.

Vi er netop nu i gang med at fastlægge et mere detaljeret program for dagen, men tilmeld dig allerede i dag, og modtag løbende alt relevant information om SCM Dagen 2022 direkte i din indbakke.


Hvad er Axcite Inspire?

Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger. 

Vi lover dig, at du bliver inspireret! 

Se alle events her

keyboard_arrow_up