Axcite Inspire

Produktkonfiguration i Dynamics 365 Supply Chain Management

GRATIS WEBINAR

Dato

15. april 2021

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 14.00 - 15.00

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden

 

check-square

Produktkonfiguration er betegnelsen for den proces, hvor man som virksomhed tilbyder sine kunder muligheden for at skræddersy et produkt til kundens specifikke behov. Behovet for at kunne fremstille skræddersyet produkter er efterhånden ved at være en nødvendighed i B2B og B2C.

Dog stiller det ofte virksomheden i et dilemma, for det er næsten umuligt at tilbyde en sådan løsning, hvis man fremstiller til lager – man må i stedet fremstille til ordre for at undgå for store lagerbindinger.

Netop i denne udfordring viser standardfunktionaliteten produktkonfiguration i Dynamics 365 Supply Chain Management sig som et stærkt værktøj, hvor man i en overskuelig brugerflade guides igennem selve produktkonfigurationen. 

Produktkonfigurationsløsningen styrer nemt og sikkert brugeren igennem de prædefinerede valgmuligheder og sikrer, at der ikke kan laves ulovlige kombinationer, samtidig med, at produktionsgrundlaget i form af stykliste og rute opbygges. Ligeledes vil masterdata dannes efter behov og indenfor udfaldsrummet af selve konfigurationsmodellen.

På dette webinar demonstrerer vi mulighederne i produktkonfiguration i Dynamics 365, og giver vores anbefalinger til, hvordan du kommer godt i gang.

På webinaret får du indblik i:

Design af modellen

Opbygning af brugerflade

Muligheder for begrænsninger og afhængigheder i valg

Opbygning af produktionsgrundlag

Prisberegning

Vi slutter af med en live Q&A.

Er webinaret for dig?

Webinaret er relevant for produktansvarlige og salgsansvarlige, som ønsker en introduktion til produktkonfiguration i Dynamics 365 Supply Chain Management. 


Din vært på webinaret

Dagens webinar præsenteres af Kristian Øland Pedersen, som er Application Consultant hos Bredana Axcite med speciale i bl.a. EDI, indkøb- og varedisponering og WMS.

Kristian har mere end 14 års erfaring fra forskellige logistiktunge virksomheder, herunder bl.a. Grundfos og Færch Plast.  

 


Kristian Øland Pedersen

Application Consultant, Bredana Axcite

Tilmeld dig webinaret

Det er gratis at deltage.

Ved tilmelding til webinaret, tilmeldes du samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

OBS: Hvis du ikke modtager en mailbekræftelse direkte i din indbakke efter tilmelding, så tjek dit spamfilter. 

Hvad er Axcite Inspire?

Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger. 

Vi lover dig, at du bliver inspireret! 

Se alle events her

keyboard_arrow_up