Bredana Axcite er en del af:

Bredana Gruppen

Bredana Axcite udgør sammen med Bredana Solutions Bredana Gruppen. Vi er certificeret Microsoft partner og tilbyder stærke kompetencer inden for ERP, CRM og Field Service. 

Bredana Gruppen har leveret it-løsninger til danske virksomheder i over 30 år. Vi startede i 1989 – længe inden digital teknologi var en selvfølge i erhvervslivet.  

Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning.

De fleste af vores konsulenter er derfor hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi.

Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds fagfolk og være med til at sikre, at I får en IT-løsning, som kan medvirke til at styrke jeres forretning.

Vi er to selvstændige selskaber

Vi har specialiseret os i to selskaber med hver sine kompetencer og Dynamics 365-løsninger fra Microsoft.

Bredana Axcite leverer ERP-løsninger til større virksomheder, herunder Dynamics 365 Supply Chain Management og Dynamics 365 Finance.

Bredana Solutions tilbyder ERP-løsningen Dynamics 365 Business Central til mindre og mellemstore virksomheder. De er også specialister i CRM-løsningen Dynamics 365 Sales samt Dynamics 365 Field Service.

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365 

Vi har arbejdet med Microsofts forretningssystemer, siden de kom frem. Og vores medarbejdere er blandt landets førende på området.

Til store virksomheder inden for produktion, handel og distribution har vi udviklet brancheløsningen Axcite Logistics på basis af Dynamics 365 Supply Chain Management og Dynamics 365 Finance, som optimerer vitale processer og arbejdsgange langs hele logistikkæden.

Til mindre og mellemstore virksomheder anbefaler vi Bredana Solutions brancheløsninger til produktion, producenter af maskiner og anlæg (ordreproduktion) samt logistik og handel på basis af Dynamics 365 Business Central.

Bredana Solutions har udviklet CRM-løsninger til Salg og Field Service på basis af Dynamics 365 Sales og Microsoft Field Service.

Disse løsninger indeholder smart funktionalitet, som giver fordele og værdi i hverdagen – og fører til en styrket bundlinje.

Stærke kompetencer under samme tag

Bredana Gruppen deler kontorfaciliteter i henholdsvis Kolding og Aarhus. 

Vi beskæftiger samlet set godt 70 medarbejdere.

Uanset hvad du vil høre nærmere om, kan du altid kontakte os på ét hovednummer:

70 10 20 28

Vores mission

Vi leverer IT-løsninger, som optimerer virksomhedens arbejdsgange og medvirker til at skabe værdi.

Vores vison

Vi vil være Microsoft partneren med den højeste grad af troværdighed, forretningsforståelse og værdiskabelse.

Vores motto

IT der styrker din forretning.

Skal vi tage en snak?

Er din virksomhed interesseret i en uforpligtende snak, om hvordan Bredana Axcite kan hjælpe dig? Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

keyboard_arrow_up