Bredana Axcite ansætter student worker

Februar 2020

Anne Sofie Ostradecki, 25 år, læser til dagligt Value Chain Management på 6. semester på VIA University i Aarhus, og er ny Student Worker i Bredana Axcite

Anne Sofie Ostradecki skal assistere vores konsulenter med ad-hoc opgaver, og dygtiggøre sig indenfor Microsoft Dynamics 365.

Det er en lang række forskellige fritids- og studiejob inden for primært fødevare- og servicebranchen, der har kickstartet Anne Sofies faglige interesse for optimering af virksomheders værdikæder, og ansporet hende til at læse Value Chain Management.

En naturlig nysgerrighed har gjort, at hun altid har stillet spørgsmål til og udfordret eksisterende arbejdsgange med henblik på at forstå og skabe forbedringer for både medarbejder og virksomhed. ”Hvorfor gå to gange, når man kan nøjes med én?”, spørger hun retorisk.

På sigt ønsker Anne Sofie at blive systemkonsulent, hvor hun kan få lov til at udfolde sin faglige ambition om at gøre en målbar forskel for virksomheder og deres medarbejdere gennem forretningssystemer.

”Jeg brænder for at hjælpe organisationer med at blive endnu mere konkurrencedygtige og progressive i deres tilgang til at skabe værdi på bundlinjen. Medarbejdere er en virksomheds vigtigste ressource, og dem skal der tages hånd om”. 

”Ved at implementere systemer, som enten simplificerer eller eliminere ikke-værdiskabende opgaver og processer, skabes der et større spillerum for at kunne øge medarbejdernes tilfredshed og motivation”.

I sin ansættelse hos Bredana Axcite ser Anne Sofie frem til at blive udfordret og få omsat teori til praksis:

”Jeg ser frem til at udvikle mig på det personlige og det professionelle plan. Og ikke mindst kunne hjælpe kunder. Det er hos dem, jeg ønsker at bruge de færdigheder og interesser, jeg har”.

Fritiden bruges på venner og familie. Anne-Sofie holder sig i form med fitness, og har fundet glæden i plantebaseret livsstil, som hun deler med sin kæreste og en flok fra vennekredsen. Privat bor Anne Sofie i Aarhus sammen med sin kæreste.

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up