Erfaren Dynamics AX / Dynamics 365 Finance & Operations udvikler

Har du erfaring med Microsoft Dynamics AX eller Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, og ønsker at bruge dine kompetencer til udvikling af forretningsløsninger af højeste kvalitet? Kunne du tænke dig at være en del af en succesfuld og velfungerende arbejdsplads med frihed til at planlægge din egen hverdag og mulighed for personlig og faglig udvikling? Så har vi en ledig stilling til en systemudvikler på vores kontor i Kolding eller Aarhus.

Hos Bredana Axcite udvikler vi forretningsløsninger baseret på Microsofts ERP-software i tæt samspil med vores kunder og konsulenter. Vores kunder er mellemstore og store virksomheder inden for produktion og handel. Vores målsætning er at udvikle værdiskabende løsninger af højeste kvalitet til vores kunder. – Og vi slipper aldrig projektet, før vi er helt sikre på, at det hele virker.

Værdiskabende forretningsløsninger

Som systemudvikler kommer du til at arbejde med alle aspekter af udviklingsprocessen, fra indledende løsningsbeskrivelse, opgaveestimeringer til endelig leverance. Dine leverancer vil bestå af systemtilpasninger, integrationer og specialløsninger.

Du vil få stor mulighed for at præge løsningerne inden for dit felt, og tilbydes mange muligheder for at udvikle dig fagligt samt dygtiggøre og certificere dig indenfor bl.a. Microsoft Dynamics 365 og de omkringliggende teknologier.

Der vil være rig mulighed for at arbejde med Dynamics AX-infrastrukturen, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til eksempelvis Report Server og Deployments/leverancer.

Du bliver en del af et velfungerende team på knap 10 udviklere med en synlig ledelse, hvor det sociale prioriteres højt, omgangstonen er uformel og holdånden er i centrum. Udviklingen af softwareløsninger foregår altid i tæt samarbejde med konsulenter og kunde

Masser af arbejdsglæde og frihed under ansvar

Hos Bredana Axcite tror vi på de langvarige relationer – både i forhold til vores kunder – men i særdeleshed også hos vores medarbejdere. Derfor vægter vi vores medarbejderes personlige motivation meget højt, og vi går langt for at sikre vores medarbejderes arbejdsglæde og tilfredshed.

Derfor vil du blive mødt med en høj grad af tillid og frihed under ansvar, løn efter kvalifikationer samt favorable personalegoder, såsom en månedlig bonusordning på lige fod med alle andre.

Dine primære opgaver

  • Programmering og tilpasning af funktioner og løsninger til nye og eksisterende kunder, herunder evt. konfigurering og vedligeholdelse af infrastrukturen i vores kunders AX-løsninger
  • Gå forrest, når det kommer til at sikre god programmeringsskik, herunder kontinuerlig udvikling for at sikre højt kvalitetsniveau
  • Dygtiggøre dig i Microsoft Dynamics 365, og holde dig opdateret om de nyeste trends indenfor dit kompetenceområde og Microsofts teknologier

Om dig

  • 3-5 års erfaring med udvikling i Microsoft Dynamics AX/Dynamics 365
  • Erfaring med og kendskab til infrastrukturen i Dynamics AX/Dynamics 365, herunder Report Server, Deployments/leverancer, er en fordel, men ikke et krav
  • Du arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og kan prioritere dine opgaver
  • Du er imødekommende og bidrager med sparring i teamet

Sådan ansøger du

Vi samarbejder med Peak Rekruttering om besættelse af stillingen. Du ansøger her. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Bettina Askjær fra Peak Rekruttering på tlf. 25 54 00 01 eller mail bea@peakrekruttering.dk.

Om Bredana Axcite

Bredana Axcite er Gold-certificeret Microsoft-partner og specialiseret i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Microsoft Dynamics 365 Finance. Vi udvikler softwareløsninger til optimering af virksomhedsprocesser inden for logistik og produktion.

Bredana Axcite har leveret IT-løsninger til virksomheder i mere end 30 år. Vi er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger i dag 35 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus og Kolding.

Besøg vores karriereportal og få en forsmag på, hvordan det er at arbejde i Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up