Udvikler til Microsofts Dynamics 365 forretningssoftware

Brænder du for god programmering? Kunne du tænke dig at arbejde med Microsofts nyeste forretningssoftware og udvikle løsninger, der skaber værdi for slutbrugerne? Vil du være del af et konsulenthus med nogle af landets bedste udviklere inden for deres felt, og stort fokus på arbejdsglæde og work-life balance? Så er du måske vores nye systemudvikler. 

Bredana Axcite søger en systemudvikler til vores team i Aarhus.

Hos Bredana Axcite udvikler vi forretningsløsninger baseret på Microsofts ERP-software i tæt samspil med vores kunder og konsulenter. Vores kunder er mellemstore og store virksomheder inden for produktion og handel.

Værdiskabende forretningsløsninger

Som systemudvikler i Bredana Axcite kommer du til at arbejde med ét af verdens største og mest innovative ERP-systemer, Microsoft Dynamics 365. Microsoft er markedsleder inden for ERP-systemer, og du får mulighed for at arbejde med Visual Studio og de nyeste cloudteknologier såsom Azure og Power platform, når du skal programmere funktioner og løsninger, der gør en målbar forskel for vores kunder.

Det er ikke afgørende, at du har erfaring med Microsofts forretnings software – dét skal vi nok lære dig - men du udlever principperne bag objektorienteret programmering, god programmeringsskik og tilstrøber altid høj kvalitet i din kode.

Vi arbejder efter kvalitetssikringsprincipperne inden for Unit Testing og Code Review for at sikre en høj kvalitet i vores løsninger og understøtte faglig sparring.

Du vil få stor mulighed for at præge løsningerne inden for dit felt, og tilbydes mange muligheder for at udvikle dig fagligt samt dygtiggøre og certificere dig indenfor bl.a. Microsoft Dynamics 365 og de omkringliggende teknologier.

Masser af arbejdsglæde og frihed under ansvar

Hos Bredana Axcite tror vi på de langvarige relationer – både i forhold til vores kunder – men i særdeleshed også hos vores medarbejdere. Derfor vægter vi vores medarbejderes personlige motivation meget højt, og vi går langt for at sikre vores medarbejderes arbejdsglæde og tilfredshed.

Derfor vil du blive mødt med en høj grad af tillid og frihed under ansvar, løn efter kvalifikationer samt favorable personalegoder, såsom en månedlig bonusordning på lige fod med alle andre.

Du bliver en del af et innovativt og velfungerende team på knap 10 udviklere med en synlig ledelse, hvor det sociale prioriteres højt, omgangstonen er uformel og holdånden er i centrum. Udviklingen af softwareløsninger foregår altid i tæt samarbejde med konsulenter og kunde.

Dine opgaver

  • Programmering af funktioner og løsninger til nye og eksisterende kunder
  • Gå forrest, når det kommer til at sikre god programmeringsskik, herunder kontinuerlig faglig udvikling for at sikre højt kvalitetsniveau
  • Dygtiggøre dig i Microsoft Dynamics 365, og holde dig opdateret om de nyeste trends indenfor dit kompetenceområde og Microsofts teknologier

Om dig

  • Du er dygtig til C# eller Java og Visual Studio
  • Minimum 2-3 års erfaring med programmering
  • Du arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og kan prioritere dine opgaver
  • Du er imødekommende og bidrager med sparring i udviklingsteamet
  • Du er formentlig uddannet datalog eller IT-ingeniør

Sådan ansøger du

Vi samarbejder med Peak Rekruttering om besættelse af stillingen. Du ansøger her. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Bettina Askjær fra Peak Rekruttering på tlf. 25 54 00 01 eller mail bea@peakrekruttering.dk.

Om Bredana Axcite

Bredana Axcite er Gold-certificeret Microsoft-partner og specialiseret i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Microsoft Dynamics 365 Finance. Vi udvikler softwareløsninger til optimering af virksomhedsprocesser inden for logistik og produktion.

Bredana Axcite har leveret IT-løsninger til virksomheder i mere end 30 år. Vi er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger i dag 35 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus og Kolding.

Besøg karriereportalen hos Bredana Axcite og få en forsmag på, hvordan det er at arbejde i Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up