Axcite Inspire

Produktionsgennemførelse i Dynamics 365 Supply Chain Management

GRATIS WEBINAR

Webinaret er afholdt.

Se vores aktuelle webinarer her

 


 

Dato

25. februar 2021

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 14.00 - 15.00

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden

 

check-square

En væsentlig forudsætning for at kunne øge indtjeningen på sine producerede varer er, at man holder sine produktionsomkostninger nede. Det kræver indblik, og de rigtige værktøjer at styre produktionsgennemførelse. 

Dynamics 365 Supply Chain Management tilbyder effektive værktøjer til at konfigurere, styre og optimere produktionsgennemførelse, så omkostningerne holdes nede.

På dette webinar deler vi ud af vores anbefalinger, når vi gennemgår, hvordan du i Dynamics 365 registrerer og opgør dine produktionsomkostninger, så spændet mellem salgs- og produktionspris synliggøres, samt dine muligheder for at minimere dine produktionsomkostninger, så du sikrer en kosteffektiv produktionsgennemførelse. 

På webinaret kommer vi ind på, hvordan du håndterer:

Manufacturing execution - registrering af tidsforbrug

Indirekte produktionsomkostninger

Materialeomkosninger

Efterkalkulation og opfølgning

Vi slutter af med en live Q&A.

Er webinaret for dig?

Webinaret henvender sig til produktionsansvarlige, som ønsker en introduktion til produktionsgennemførelse og mulighederne for konfigurering i Dynamics 365 Supply Chain Management. 


Webinarets vært

Webinaret præsenteres af Can Phillipsen, som er Application Consultant hos Bredana Axcite med speciale i produktionsstyring.

Can har mangeårig erfaring som ERP-konsulent i branchen, og har tidligere beskæftiget sig logistik- og produktionsplanlægning gennem 15 år hos tyggegummifabrikken Gumlink og senere Fertin Pharma. 


Can Phillipsen

Application Consultant, Bredana Axcite

Tilmeld dig webinaret

Det er gratis at deltage.

Ved tilmelding til webinaret, tilmeldes du samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

OBS: Hvis du ikke modtager en mailbekræftelse direkte i din indbakke efter tilmelding, så tjek dit spamfilter. 

Hvad er Axcite Inspire?

Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger. 

Vi lover dig, at du bliver inspireret! 

Se alle events her

keyboard_arrow_up