Axcite Inspire

Sådan håndterer du oversøsiske indkøb

GRATIS WEBINAR

WEBINARET ER AFHOLDT

Men du kan se eller gense optagelsen her...

Se webinar

Styring af oversøiske indkøb i ERP-systemet har traditionelt set givet anledning til en del panderynker, og næsten uanset hvilken fremgangsmåde, man vælger, må man altid indgå nogle kompromiser i enten logistikprocesserne eller i den økonomiske håndtering af de ”svømmende varer”.

Og hvad er reelt den bedste løsning for netop din virksomhed?

Tag en time ud af kalenderen, og deltag på vores webinar, så vil vi gøre dig lidt klogere på, hvordan I bedst håndterer oversøiske indkøb.

Dagens program

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (tidligere Dynamics AX) giver dig flere muligheder for at styre oversøiske indkøb, og på dette webinar giver vi en introduktion til de forskellige løsninger i standardsystemet.

Desuden kommer vi omkring vores modulpakke, Axcite Logistics, som indeholder en række udvidelser til standardfunktionen, bl.a. i form af en ATP-beregning til styring af oversøiske indkøb.

Vi vender fordele og ulemper ved hver enkelt løsning, så I får indblik i hvilken løsning, der kunne passe jeres virksomhed bedst. 

Dagens indlægsholder

Lasse Andersen, Logistic Lead hos Bredana Axcite med speciale i logistik og produktion.

Lasse har mere end 17 års erfaring fra logistiktunge virksomheder i roller som logistikchef, produktchef og projektchef. Desuden har han knap 10 års erfaring som konsulent hos Bredana Axite.. 

keyboard_arrow_up