Axcite Inspire

Få succes med EDI

GRATIS WEBINAR

Dato

26.maj 2020

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 14.00 - 15.00

time-clock-circle


Sted

Afholdes som webinar

pin

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden

check-square

WEBINARET ER AFLYST GRUNDET SYGDOM

 

SE NY DATO OG TILMELDING HER

Modtager I mange indkøbsdokumenter eller salgsordre på mail, telefon eller mundtligt? Og bruger I uforholdsmæssigt meget tid på at indtaste linjerne manuelt i jeres ERP-system? Så er der stort potentiale for effektivisering af jeres ordreflow med en EDI-integration. 

Deltag i vores gratis webinar, og find ud af, hvad EDI kan betyde for din virksomhed, og hvordan I kommer godt i gang.

Dagens program

Med en EDI-integration, der integrerer Microsoft Dynamics 365 med BizBrains EDI-portal, får man en stabil, konsistent og automatisk udveksling af indkøbs- og salgsdokumenter såsom ordre, ordrebekræftelser, følgesedler og faktura, der kan understøtte alle EDI-formater. Der er meget tid at spare i ordrebehandlingen, når udveksling af dokumenter mellem forretningspartnere kan håndteres automatisk.

På dette webinar giver vi en introduktion til, hvordan vores Axcite EDI Integration-modul til Dynamics 365 Supply Chain Management (tidligere AX) fungerer. Vi dykker ned i de mest gængse problemstillinger, såsom afklaring af filformater i ind- og udgående udvekslinger, og viser hvordan man kommer nemt og simpelt i gang.

Du får indsigt i omkostningerne forbundet ved en investering i et EDI-modul, så du nemt kan lave en cost benefit-analyse, inden du går i gang med dit EDI-projekt. 

Vi kommer også omkring alternativet til en EDI-integration, en slags EDI Light-udgave, som er en avanceret importfunktion, der kan digitalisere dele af flowet. Et alternativ, som egner sig godt til automatisering af ordreflow, hvor der ikke er volumen nok til at etablere klassisk EDI. 

Dagens indlægsholder

Kristian Øland Pedersen, konsulent hos Bredana Axcite med speciale i bl.a. EDI, indkøb- og varedisponering og WMS.

Kristian har mere end 14 års erfaring fra forskellige SCM-tunge virksomheder. 

Tilmeld dig webinaret

Det er gratis at deltage.

Ved tilmelding til webinaret, tilmeldes du samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

keyboard_arrow_up