Axcite inspire

Produktionsstyring i Dynamics 365 Supply Chain Management

GRATIS WEBINAR

Webinaret er afholdt.

Se vores aktuelle webinarer her

 


 

Dato

26. nov. 2020

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 14.00 - 15.00

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

check-square

Klik her for link til dagens webinar

 

Modulet produktionsstyring i Dynamics 365 Supply Chain Management tilbyder en række effektive og avanceret værktøjer, der understøtter centrale aktiviteter og løser konkrete problemstillinger i produktionen.

På dette webinar giver vi en introduktion til standardfunktionerne i modulet, og gennemgår de største forskelle og muligheder sammenlignet med forgængeren Dynamics AX. 

Der er nemlig sket store forandringer i den nye Dynamics 365-platform sammenlignet med Dynamics AX, og vi kommer ind på mange af de nye funktioner og principper, såsom registrering af materialeforbrug via håndscanner, job card devices som supplement til shop floor, og meget mere.

På 60 min. giver vi dig et indblik i:

Kort introduktion til Dynamics 365-paletten

Præsentation af Workspaces, Production Floor Management og Master Planning

Processen fra produktionsbehov dannes til pluk i WHS, til produktionsafslutning og indlagring på lager

Nye principper i Dynamics 365 som bl.a. omfatter: nye flushing principper, ny oversigt for materialestatus, tilbagemelding ved ny job card device, materiale fremfinding til produktion fra WHS samt tilbageførsel af overskudsmaterialer til lager med WHS

Vi slutter af med en live Q&A.

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret er relevant for alle, der overvejer at opgradere ERP-system til Dynamics 365 Supply Chain Management og ønsker at vide, hvad I kan forvente af nye funktioner til produktionsstyring.Webinarets vært

Webinaret præsenteres af Can Phillipsen, som er Application Consultant hos Bredana Axcite med speciale i produktionsstyring.

Can har mangeårig erfaring som ERP-konsulent i branchen, og har tidligere beskæftiget sig logistik- og produktionsplanlægning gennem 15 år hos tyggegummifabrikken Gumlink og senere Fertin Pharma. 


Can Phillipsen

Application Consultant, Bredana Axcite

Tilmeld dig webinaret

Det er gratis at deltage.

Link til webinaret sendes på mail. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager noget direkte i din indbakke. 

Ved tilmelding til webinaret, tilmeldes du samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

keyboard_arrow_up