Axcite inspire

Optimering af overblik over dit lager

GRATIS WEBINAR

Webinaret er afholdt.

Se vores aktuelle webinarer her

 


 

Dato

5. nov. 2020

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 14.00 - 14.45

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

check-square

Warehouse Management-modulet i Dynamics 365 Supply Chain Management, som er afløseren til Dynamics AX, giver en række muligheder for at optimere og strømline processer, der effektiviserer din lagerstyring markant. 

I en serie af tre webinarer går vi i dybden med, hvordan du kan udnytte standardfunktionaliteten i WMS-modulet til at understøtte og effektivisere en række klassiske problemstillinger og processer. Dette er det sidste webinar i rækken, og du kan se eller gense de øvrige webinarer her.

På dette webinar tager vi et kig på, hvordan du kan optimere dit overblik og styring af dit varelager. Forudsætningen for at kunne effektivisere dit lager er, at du kender dit udgangspunkt; at de strategiske planer understøttes på det taktiske, og ikke mindst på det operationelle niveau.

Vi tager udgangspunkt i WMS'et i Dynamics 365 SCM og dykker ned i de mange data, funktioner og værktøjer, som systemet stiller til rådighed for at kunne skabe overblik og styring af lageret. Vi kommer også forbi nogle af vores egne tillægsmoduler til Dynamics 365 SCM, når vi demonstrerer de muligheder, der er for at:

  • Overvåge den daglige drift, så I kan vurdere om I er foran eller bagud
  • Måle på performance på proces- og mandskabsniveau
  • Kalkulere kapacitetsbehov

På 45 min. får du vores anbefalinger til:

Operationelle KPI'er, du bør overvåge i den daglige drift

Langsigtede KPI'er, du bør følge for at vurderere effektiviteten i dine lagerprocesser

Optimeringer af dit lager

Vi slutter af med en live Q&A.

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret er relevant for alle, som ønsker indblik i WMS'et i Dynamics 365 Supply Chain Management, og ønsker inspiration til, hvordan de kan danne sig overblik over og optimere deres lager.


Din vært på webinaret

Webinaret præsenteres af Lasse Andersen, Logistic Lead hos Bredana Axcite med speciale i logistik og produktion.

Lasse har mere end 17 års erfaring fra logistiktunge virksomheder i roller som logistikchef, produktchef og projektchef. Desuden har han knap 10 års erfaring som konsulent hos Bredana Axite.


Lasse Andersen

Logistic Lead, Bredana Axcite

Tilmeld dig webinaret

Det er gratis at deltage.

Link til webinaret sendes på mail. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager noget direkte i din indbakke. 

Ved tilmelding til webinaret, tilmeldes du samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

keyboard_arrow_up