Axcite inspire

Effektivisering af klassisk lagerstyring i Dynamics 365 Supply Chain Management

GRATIS WEBINAR

Webinaret er afholdt.

Se videooptagelsen af webinaret her.

Se kommende webinarer

Warehouse Management-modulet i Dynamics 365 Supply Chain Management, som er afløseren til Dynamics AX, giver en række muligheder for at optimere og strømline processer, der effektiviserer din lagerstyring markant. 

I en serie af tre webinarer går vi i dybden med, hvordan du kan udnytte standardfunktionaliteten i WMS-modulet til at understøtte og effektivisere en række klassiske problemstillinger og processer.

På dette webinar går vi i dybden med, hvordan du kan udnytte standardfunktionaliteten i WMS-modulet til at effektivisere klassisk lagerstyring.

I klassisk lagerstyring modtager vi varen, lægger den på lager og plukker den til forsendelse, når varen skal leveres til kunden. Det er en velkendt - og ofte velfungerende - proces i de fleste lagerførende virksomheder.

Vi gennemgår mulighederne i Dynamics 365 Supply Chain Management for at effektivisere denne proces gennem for eksempel direkte levering og cross-docking. Vi giver dig vores bud på, hvordan du vælger den rette løsning for dig.

På 45 min. giver vi dig indblik i:

Kort introduktion til WMS'et i Dynamics 365 Supply Chain Management

Optimering af klassisk lagerstyring med varemodtagelse og pluk

Opsætning af optimal cross-docking

Opsætning af direkte levering

Vi slutter af med en live Q&A.

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret henvender sig til virksomheder, som i dag anvender avanceret lagerstyring og vil vide, hvordan man udnytter standardfunktionaliteten i Dynamics 365 Supply Chain Management til at understøtte processerne. 

Gå ikke glip af vores andre webinarer om lagereffekvisering


Din vært på webinaret

Webinaret præsenteres af Team og Product Manager Thomas P. Frantsen.

Thomas har en baggrund som IT-chef hos et produktionsselskab, og har de sidste 16 år specialiseret sig som løsningsarkitekt og logistikkonsulent hos Bredana Axcite.


Thomas P. Frantsen

Team and Product Manager, Partner, Bredana Axcite

keyboard_arrow_up