Axcite Inspire

On-demand webinars

Vores on-demand webinars er arkiverede optagelser af de webinarer, vi løbende afholder.

Optimér overblikket over dit lager med Dynamics 365 Supply Chain Management

I dette webinar demonstrerer vi, hvordan standardfunktionaliteten i WMS'et i Dynamics 365 Supply Chain Management kan optimere dit overblik og styring af lageret. 

Vi kommer ind på, hvordan I kan: 

  • Overvåge den daglige drift, så I kan vurdere om I er foran eller bagud
  • Måle på performance på proces- og mandskabsniveau
  • Kalkulere kapacitetsbehov

Webinaret er fra d. 5. november 2020.


Dobbeltklik på videoen for at forstørre.

Optimering af indretningen og udnyttelsen af din lagerplads

På dette webinar går vi i dybden med, hvordan du kan udnytte standardfunktionaliteten i WMS-modulet i Dynamics 365 Supply Chain Management til at understøtte løbende optimering af lagerpladsen, som er en central opgave for enhver lagerchef. 

Vi gennemgår blandt andet, hvordan optimal placering af high runners (og low runners) og maksimal udnyttelse af de tilgængelige lokationer kan understøttes af standardfunktionaliteten i WMS'et i Dynamics 365 Supply Chain Management, og så krydrer vi det med smarte funktioner fra vores egne modulpakke Axcite Logistics.

Webinaret er fra d. 22. oktober 2020.


Dobbeltklik på videoen for at forstørre.

Effektivisering af klassisk lagerstyring i Dynamics 365 Supply Chain Management

I dette webinar går vi i dybden med, hvordan du kan udnytte standardfunktionaliteten i WMS-modulet i Dynamics 365 Supply Chain Management til at effektivisere klassisk lagerstyring.

I klassisk lagerstyring modtager vi varen, lægger den på lager og plukker den til forsendelse, når varen skal leveres til kunden. Det er en velkendt - og ofte velfungerende - proces i de fleste lagerførende virksomheder.

Vi gennemgår mulighederne i Dynamics 365 Supply Chain Management for at effektivisere denne proces gennem for eksempel direkte levering og cross-docking.

Webinaret er fra d. 8. oktober 2020.


Dobbeltklik på videoen for at forstørre.

Gør vedligeholdelse af dine forretningsdokumenter mere effektiv

I dette webinar viser vi dig, hvordan du kan opnå en lang række fordele ved at bruge Output Management standardsoftwaren Lasernet sammen med jeres kommende Microsoft Dynamics 365-løsning.

Blandt andet kommer vi ind på, hvordan din virksomhed opnår en markant effektivitetsløft og halverer driftsomkostningerne til dokumentvedligeholdelse, fordi det bliver nemmere og hurtigere at håndtere ERP-dokumenter.  Desuden vil du opleve, at det med Lasernet bliver nemmere at overholde lokale særkrav (compliance), samt imødekomme individuelle kundekrav i forhold til fx indhold, format, vedhæftninger og distributionsform

Webinaret er fra d. 16. september 2020.


Dobbeltklik på videoen for at forstørre.

Bliv datadrevet i dit beslutningsgrundlag

I dette webinar giver vi dig vores anbefalinger til, hvordan du effektivt nedbryder datasiloer i din virksomheder, samler alle datakilder i ét data warehouse og omsætter data til indsigter via visualiseringer. Alt sammen med udgangspunkt i vores tillægsmodul til Dynamics 365 Supply Chain Management, Axcite Business Intelligence.

Webinaret er fra d. 9. september 2020.


Dobbeltklik på videoen for at forstørre.

Sådan håndteres oversøiske indkøb

I dette webinar gennemgår vi, hvordan standardfunktionaliteterne i  Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (tidligere Dynamics AX) giver dig flere muligheder for at styre oversøiske indkøb. 

Vi demonstrerer også vores modulpakke, Axcite Logistics, som indeholder en række udvidelser til standardfunktionen, bl.a. i form af en ATP-beregning til styring af oversøiske indkøb.

Vi vender fordele og ulemper ved hver enkelt løsning, så I får indblik i hvilken løsning, der kunne passe jeres virksomhed bedst. 

Webinaret er fra d. 13. maj 2020.


Dobbeltklik på videoen for at forstørre.

Få styr på dit produkt livscyklus 

I dette webinar gennemgår vi, hvordan du effektivt styrer dit produkt igennem alle dets livsfaser med Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management.

Vi demonstrerer også vores eget modul, Axcite Product Management, som tilbyder nogle stærke PLM-funktioner, som standardfunktionalliteterne ikke har.

Webinaret er fra d. 5. maj 2020.


Dobbeltklik på videoen for at forstørre.

keyboard_arrow_up